Graafinen suunnittelu Helsinki

 

Toteutamme graafista suunnittelua Helsingissä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä onnistuu kaikenlainen graafinen suunnittelu digiin ja printtiin: yritysilmeen suunnittelu, logon suunnittelu, käyntikortin suunnittelu, mainokset, painotuotteet ja taitto.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat töitä meiltä, niin tiedät jo etukäteen mitä tilaamasi grafiikka maksaa ja emme veloita mitään yllätyskustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version työstäsi valmiiksi 2 arkipäivän sisällä, jotta sinun ei tarvitse odotella pitkään.


100% Tyytyväisyystakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun palvelulle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Etsinnässä graafinen suunnittelija tai graafikko Helsingissä?

Graafinen suunnittelu – visuaalinen tyyli ja ilme on nykyaikana erittäin tärkeää kaikenlaisessa markkinoinnissa. Brändin värit, muodot, sommittelu ja fontit kertovat kaikki omaa tarinaansa. Osaamaton henkilö tekee niistä helposti sekoituksen, joka lähinnä hämmentää asiakkaita. Meidän tuottamamme graafisen suunnittelun ratkaisut miellyttävät silmää, kaappaavat huomion ja kertovat kaiken olennaisen informaation.

Tuotamme monipuolista graafista suunnitelua Helsingissä – esimerkiksi yrityksen logosuunnittelu, brändin värimaailma, ikkunateippaukset, tapahtuman juliste, käyntikortit jne

Näin voit tilata helposti kauttamme graafista suunnittelua

1. Pyydä tarjous haluamastasi grafiikasta.

Mikä tahansa graafisen suunnittelun pyyntö sinulla onkaan, niin voimme sen toteuttaa. Tutustu referensseihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin hiomme tarpeisiisi sopivan tarjouksen.

2. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme toteuttamaan työtäsi ja lähetämme sinulle valmiin työn viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Graafikkomme aloittaa suunnittelun ja lähettää sinulle ensimmäisen version viimeistään kahden päivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Tarvitsetko muutoksia työhösi? Ei hätää, sillä voit esittää muutoksia työhösi niin kauan että olet tyytyväinen eikä tästä tule mitään yllätyskustannuksia muutostöistä.

3. Maksa tilaamasi työ vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen siihen!

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Helppoa ja riskitöntä! jos jostain syystä emme onnistu toteuttamaan haluamaasi grafiikkaa, sinun ei tarvitse maksaa mitään!
Graafisen suunnittelun palvelut Helsinki:

Tässä vain pieni kattaus siitä, mitä kaikkea voimme toteuttaa Helsingissä. 

Jos tarvitset jotain muuta grafiikkaa, niin voit jättää tarjouspyynnön klikkaamalla tästä

Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:

Alkava yrityksemme tarvitsi graafikon apua logon viimeistelyssä ja tarvitsimme oikeat tiedostomuodot paino- ja nettikäyttöön. Olemme hyvin tyytyväisiä logon lopputulokseen ja erinomaiseen palveluun. Suosittelen Grafiikkatehdasta muillekin.
Henri Helppikangas
Olen tilannut Grafiikkatehtaalta useamman työn. Iloisuus työntekemisessä on hämmästyttänyt minua. Projektit ovat kehittyneet ja valmistuneet hyvän tähtitaivaan alla. Keskustelun toimivuus on ollut kiitettävää, vaikka toimimme kaukana toisistamme. Aikatauluissa on pysytty, jälki on ammattitaitoista ja hinnoittelu kohtuullista.
Tilasin grafiikkatehtaalta logon yritykselleni. Prosessissa kaikki sujui hyvin ja ripeästi alusta loppuun. Sain ensitietojen jälkeen muutaman logoehdokkaan tarkistettavakseni, joista lähdettiin sitten muokkaamaan yhdessä minulle parasta mahdollista tuotosta.

Lopputuloksena sain erittäin laadukkaan logon yritykselleni eikä rahallisesti tullut yllätyksiä – hinta oli kiinteä huolimatta useista viilauspyynnöistäni. Ensimmäisestä ehdotuksesta valmiiseen logoon kului muutama arkipäivä. Olin varsin tyytyväinen Grafiikkatehtaan ja graafikon palveluun. Kiitos Grafiikkatehdas!
Joni Marjoniemi
Marjoniemi coaching
Vertailin eri logon tekijöitä ja Grafiikkatehdas erottautui edukseen. Selkeät nettisivut, hyvä portfolio, hinta-laatusuhde ja helppo yhteydenotto saivat vakuutettua että tilaan logon Grafiikkatehtaan kautta.

Ideastani saatiin kiinni todella näppärästi ja sain helposti laitettua toivekuvia yms. Muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen sain jo ensimmäiset logovedokset, jotka löivät ällikällä! Pienten fiksausten jälkeen fiksasimme vielä värimaailmaa ja lopputuloksena oli nopeasti parempi logo kuin olisin koskaan osannut odottaa!

Suosittelen lämpimästi - hinta-laatusuhde on parempi kuin mahtava, tilaaminen on helppoa ja nopeaa, kommunikointi tekijän kanssa on helppoa ja kaikki sujuu kuin itsestään!

Eveliina Jurmu
Kissan kanssa
Tilasimme tuoreelle yrityksellemme logon Grafiikkatehtaalta. Meidät vakuutti Grafiikkatehtaan selkeät nettisivut ja yrityksen aiemmin suunnittelemat logot. Logosuunnittelijan kanssa yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja saimme ensimmäiset ehdotukset todella nopealla aikataululla.

Logoehdotuksista löysimme heti meille sopivan ja pienellä muokkauksella siitä tuli yrityksellemme täydellinen. Logoon olemme erittäin tyytyväisiä ja saimme siitä useita erilaisia muotoja, joita voimme käyttää eri tarkoituksiin. Voimme lämpimästi suositella Grafiikkatehdasta ja olemme niin tehneetkin jo.
Olavi Klasila
SUKO
Etsin tulevalle kirjasarjalleni kirjalogoa. Etsiessäni mahdollisia vaihtoehtoja, törmäsin Grafiikkatehtaaseen. Lähestyminen, projektin aloitus ja ohjeistus Grafiikkatehtaan puolelta oli hyvin asiallista ja ammattimaista.

Heidän graafisen suunnittelijan kanssa työskentely oli todella selkeää, läpinäkyvää ja joustavaa. Toiveista lähdettiin liikkeelle ja lopullinen lopputulos yllätti.

Olen todella tyytyväinen Grafiikkatehtaan palveluun! Ja varmasti lähestyn heitä vielä tulevaisuudessa mahdollisten kirjaprojektien tiimoilta.
Sam N. Helen
Kirjailija
Etsimme yrityksellemme logon tekijää. Vertailimme aluksi monia vaihtoehtoja ja päädyimme valitsemaan Grafiikkatehtaan, koska olimme kuulleet heistä positiivista palautetta ja heidän hintatasonsa oli sopiva. Lisäksi meidät vakuutti Grafiikkatehtaan tyytyväisyystakuu, eli lasku lähetettiin vasta, kun olimme tyytyväisiä logoon. Tämä teki tilaamisesta riskitöntä ja helppoa.

Logon suunnitteluprosessi eteni kuin unelma. Kommunikaatio onnistui helposti sähköpostitse. Annoimme aluksi muutaman yksinkertaisen ohjeen siitä, millaista logoa halusimme, ja sen jälkeen saimme muutamia ehdotuksia logosta.

Olimme heti samalla aaltopituudella graafikon kanssa ja saimme melkein heti sellaisen logon, kuin halusimme. Logoehdotus vaati vain hieman hienosäätöä, jotta saimme täydellisen logon. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, ja monet ovatkin kehuneet logoamme. Suosittelemme ehdottomasti logon tilaamista Grafiikkatehtaan kautta!
Martin Miller
Miller Infra
Etsin firmalle logon tekijää Googlesta ja törmäsin Grafiikkatehtaan logosuunnittelu palveluun. Päädyin valitsemaan heidät, koska logon suunnittelu onnistuisi heidän kautta nopeasti ja joustavasti, ainakin näin he lupasivat nettisivuilla. Myös hinta oli sopiva.

Tämä ei ollut huhupuhetta ja sain sellaisen logon kuin halusin. Arvostan etenkin, sitä että viesteihin vastattiin nopeasti ja pystyin esittämään muutoksia helposti logoon. Olen positiivisesti yllättänyt lopputuloksesta! Tästä jäi hyvä maku suuhun ja suosittelen Grafiikkatehdasta myös muillekin.
Henri Ronkainen
VuokraykkösetOta yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kysyä tarkemman tarjouksen? Jätä viestisi tästä ja olemme yhteydessä sinuun yhden arkipäivän sisällä.