Kokemuksia

Alkava yrityksemme tarvitsi graafikon apua logon viimeistelyssä ja tarvitsimme oikeat tiedostomuodot paino- ja nettikäyttöön. Olemme hyvin tyytyväisiä logon lopputulokseen ja erinomaiseen palveluun. Suosittelen Grafiikkatehdasta muillekin.
Henri Helppikangas
Olen tilannut Grafiikkatehtaalta useamman työn. Iloisuus työntekemisessä on hämmästyttänyt minua. Projektit ovat kehittyneet ja valmistuneet hyvän tähtitaivaan alla. Keskustelun toimivuus on ollut kiitettävää, vaikka toimimme kaukana toisistamme. Aikatauluissa on pysytty, jälki on ammattitaitoista ja hinnoittelu kohtuullista.
Tilasin grafiikkatehtaalta logon yritykselleni. Prosessissa kaikki sujui hyvin ja ripeästi alusta loppuun. Sain ensitietojen jälkeen muutaman logoehdokkaan tarkistettavakseni, joista lähdettiin sitten muokkaamaan yhdessä minulle parasta mahdollista tuotosta.

Lopputuloksena sain erittäin laadukkaan logon yritykselleni eikä rahallisesti tullut yllätyksiä – hinta oli kiinteä huolimatta useista viilauspyynnöistäni. Ensimmäisestä ehdotuksesta valmiiseen logoon kului muutama arkipäivä. Olin varsin tyytyväinen Grafiikkatehtaan ja graafikon palveluun. Kiitos Grafiikkatehdas!
Joni Marjoniemi
Marjoniemi coaching
Vertailin eri logon tekijöitä ja Grafiikkatehdas erottautui edukseen. Selkeät nettisivut, hyvä portfolio, hinta-laatusuhde ja helppo yhteydenotto saivat vakuutettua että tilaan logon Grafiikkatehtaan kautta.

Ideastani saatiin kiinni todella näppärästi ja sain helposti laitettua toivekuvia yms. Muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen sain jo ensimmäiset logovedokset, jotka löivät ällikällä! Pienten fiksausten jälkeen fiksasimme vielä värimaailmaa ja lopputuloksena oli nopeasti parempi logo kuin olisin koskaan osannut odottaa!

Suosittelen lämpimästi - hinta-laatusuhde on parempi kuin mahtava, tilaaminen on helppoa ja nopeaa, kommunikointi tekijän kanssa on helppoa ja kaikki sujuu kuin itsestään!

Eveliina Jurmu
Kissan kanssa
Tilasimme tuoreelle yrityksellemme logon Grafiikkatehtaalta. Meidät vakuutti Grafiikkatehtaan selkeät nettisivut ja yrityksen aiemmin suunnittelemat logot. Logosuunnittelijan kanssa yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja saimme ensimmäiset ehdotukset todella nopealla aikataululla.

Logoehdotuksista löysimme heti meille sopivan ja pienellä muokkauksella siitä tuli yrityksellemme täydellinen. Logoon olemme erittäin tyytyväisiä ja saimme siitä useita erilaisia muotoja, joita voimme käyttää eri tarkoituksiin. Voimme lämpimästi suositella Grafiikkatehdasta ja olemme niin tehneetkin jo.
Olavi Klasila
SUKO
Etsin tulevalle kirjasarjalleni kirjalogoa. Etsiessäni mahdollisia vaihtoehtoja, törmäsin Grafiikkatehtaaseen. Lähestyminen, projektin aloitus ja ohjeistus Grafiikkatehtaan puolelta oli hyvin asiallista ja ammattimaista.

Heidän graafisen suunnittelijan kanssa työskentely oli todella selkeää, läpinäkyvää ja joustavaa. Toiveista lähdettiin liikkeelle ja lopullinen lopputulos yllätti.

Olen todella tyytyväinen Grafiikkatehtaan palveluun! Ja varmasti lähestyn heitä vielä tulevaisuudessa mahdollisten kirjaprojektien tiimoilta.
Sam N. Helen
Kirjailija
Etsimme yrityksellemme logon tekijää. Vertailimme aluksi monia vaihtoehtoja ja päädyimme valitsemaan Grafiikkatehtaan, koska olimme kuulleet heistä positiivista palautetta ja heidän hintatasonsa oli sopiva. Lisäksi meidät vakuutti Grafiikkatehtaan tyytyväisyystakuu, eli lasku lähetettiin vasta, kun olimme tyytyväisiä logoon. Tämä teki tilaamisesta riskitöntä ja helppoa.

Logon suunnitteluprosessi eteni kuin unelma. Kommunikaatio onnistui helposti sähköpostitse. Annoimme aluksi muutaman yksinkertaisen ohjeen siitä, millaista logoa halusimme, ja sen jälkeen saimme muutamia ehdotuksia logosta.

Olimme heti samalla aaltopituudella graafikon kanssa ja saimme melkein heti sellaisen logon, kuin halusimme. Logoehdotus vaati vain hieman hienosäätöä, jotta saimme täydellisen logon. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, ja monet ovatkin kehuneet logoamme. Suosittelemme ehdottomasti logon tilaamista Grafiikkatehtaan kautta!
Martin Miller
Miller Infra
Etsin firmalle logon tekijää Googlesta ja törmäsin Grafiikkatehtaan logosuunnittelu palveluun. Päädyin valitsemaan heidät, koska logon suunnittelu onnistuisi heidän kautta nopeasti ja joustavasti, ainakin näin he lupasivat nettisivuilla. Myös hinta oli sopiva.

Tämä ei ollut huhupuhetta ja sain sellaisen logon kuin halusin. Arvostan etenkin, sitä että viesteihin vastattiin nopeasti ja pystyin esittämään muutoksia helposti logoon. Olen positiivisesti yllättänyt lopputuloksesta! Tästä jäi hyvä maku suuhun ja suosittelen Grafiikkatehdasta myös muillekin.
Henri Ronkainen
Vuokraykköset

Yritysilmeen suunnittelu portfolio

Tässä on vain pieni kattaus yritysilmeistä, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 

Logon suunnittelu portfolio

Tässä on vain pieni kattaus logoista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 

Käyntikortin suunnittelu portfolio

Tässä on vain pieni kattaus logoista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 

Kansikuvan suunnittelu portfolio

Tässä on vain pieni kattaus kansikuvista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 

Tarvitsetko jotain muuta grafiikkaa? Laita viestiä meille alla olevan lomakkeen kautta:Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kysyä tarkemman tarjouksen? Jätä viestisi tästä ja olemme yhteydessä sinuun yhden arkipäivän sisällä.