Tilaa laadukas logo yritykselle nopeasti ilman yllätyskustannuksia 100% tyytyväisyystakuulla

Asiakkaitamme:

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat logon meiltä, niin tiedät jo etukäteen mitä tilaamasi logo maksaa ja emme veloita mitään yllätyskustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version logostasi valmiiksi 2 arkipäivän sisällä, jotta sinun ei tarvitse odotella pitkään.

100% Laatutakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin laatutakuun logolle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Tarvitsetko logon yritykselle?

Logon suunnittelu – visuaalinen tyyli ja ilme on nykyaikana erittäin tärkeää kaikenlaisessa markkinoinnissa. Logon värit, muoto, sommittelu ja fontit kertovat kaikki omaa tarinaansa.

 Osaamaton henkilö tekee niistä helposti sekoituksen, joka lähinnä hämmentää asiakkaita. Meidän tuottamamme logot miellyttävät silmää, kaappaavat huomion ja kertovat kaiken olennaisen informaation.

 Toteutamme logosuunnittelua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä onnistuu kaikenlaiset logot, mitä ikinä sinulla tulee mieleenkään.

 

Logon tilaaminen on näin yksinkertaista:

1. Mene sivun alalaitaan ja tee logon tilaus suoraan nettisivuilta.

Voit tilata kauttamme logon yhtä helposti kuin tekisit verkkokaupasta tilauksen. Tee logon tilaus suoraan sivun alalaidasta ja graafikkomme alkaa hommiin. Kauttamme tilaat logon helposti ilman turhia tarjouspyyntökierroksia

2.Kun olet tehnyt tilauksen, aloitamme toteuttamaan logoasi ja lähetämme sinulle valmiin logon viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Suunnittelijamme aloittaa logosuunnittelun ja lähettää sinulle ensimmäisen version logosta viimeistään kahden päivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Tarvitsetko muutoksia työhösi? Ei hätää, sillä voit esittää muutoksia työhösi niin kauan että olet tyytyväinen eikä tästä tule mitään yllätyskustannuksia muutostöistä.

3. Maksa tilaamasi logo vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen siihen!

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Helppoa ja riskitöntä! jos jostain syystä emme onnistu toteuttamaan haluamaasi logoa, sinun ei tarvitse maksaa mitään!


Esimerkkejä tekemistämme logoista:

Tässä on vain pieni kattaus logoista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 

Logo yritykselle
Logo yritykselle


Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:

Logon suunnittelu hinta

Pronssi

290 + Alv 24%
 • 2 logoehdotusta
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 2 Päivän toimitusaika

Hopea

390 + Alv 24%
 • 4 logoehdotusta
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 2 Päivän toimitusaika
Suosituin!

Kulta

490 + Alv 24%
 • 6 logoehdotusta
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 2 Päivän toimitusaika

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Logoehdotus tarkoittaa sitä, että teemme logostasi useamman ehdotuksen valitsemasi paketin mukaan. Jos esimerkiksi tilamassasi paketissa on 4 logoehdotusta, niin teemme logostasi 4 eri versiota ja voit valita niistä yhden, johon teemme rajattomasti muutoksia, niin että olet tyytyväinen ja logo on valmis.

Muutostöistä ei tule mitään lisäkustannuksia. Hinta on aina etukäteen tiedossa ja se näkyy sivulla.

Voit lähettää kaikki muutospyyntösi graafikolle sähköpostitse ja työstämme logoa, niin kauan että olet tyytyväinen siihen.

Saat ensimmäisen version logosta kahden arkipäivän sisällä. Riippuen siitä, että kuinka paljon tarvitset muutoksia, niin yhden logon suunnittelu ideasta valmiiksi voi kestää parista päivästä yhteen viikkoon.

Työn tilaaja elikkä sinä omistat 100% kaikki oikeudet logoon

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun tilaat logon meidän sivuston kautta, niin työstämme sitä niin kauan että olet tyytyväinen.

Kun olet tyytyväinen logoon, niin lähetämme sinulle vasta silloin laskun ja saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Jos jostain syystä emme onnistu miellyttämään sinua, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Kun olet tyytyväinen logoosi, niin kyselemme sinulta tarkemmat laskutustiedot ja lähetämme sinulle laskun. Saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Aloita logon tilaus tästä

Voit tehdä tilauksen suoraan alla olevasta lomakkeesta. 


  Nimi (pakollinen)


  Sähköposti (pakollinen)


  Puhelinnumero (pakollinen)


  Minkä logopaketin valitset? (pakollinen)


  Kirjoita tähän mahdollisimman tarkasti, että minkälaisen logon haluat. Olemme tarvittaessa yhteydessä kysyäksemme lisätietoja: