Tilaa laadukas logo yritykselle nopeasti ilman yllätyskustannuksia 100% tyytyväisyystakuulla

Asiakkaitamme:

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat logon meiltä, niin tiedät jo etukäteen mitä tilaamasi logo maksaa ja emme veloita mitään yllätyskustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version logostasi valmiiksi 2 arkipäivän sisällä, jotta saat sen käyttöösi mahdollisimman pian!

100% Tyytyväisyystakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun palvelulle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Tarvitsetko logon yritykselle?

Logon suunnittelu – visuaalinen tyyli ja ilme on nykyaikana erittäin tärkeää kaikenlaisessa markkinoinnissa. Logon värit, muoto, sommittelu ja fontit kertovat kaikki omaa tarinaansa.

 Osaamaton henkilö tekee niistä helposti sekoituksen, joka lähinnä hämmentää asiakkaita. Meidän tuottamamme logot miellyttävät silmää, kaappaavat huomion ja kertovat kaiken olennaisen informaation.

 Toteutamme logosuunnittelua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä onnistuu kaikenlaiset logot, mitä ikinä sinulla tulee mieleenkään.

 

Logon tilaaminen on näin yksinkertaista:

1. Mene sivun alalaitaan ja jätä tarjouspyyntö.

Jätä tarjouspyntö sivun alareunasta. Meillä on läpinäkyvä hinnoittelu ja emme veloita mitään ylimääräistä muutostöistä. Se mikä luvataan hinnaksi, on ja pysyy!

2. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme toteuttamaan logoasi ja lähetämme sinulle valmiin logon viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Suunnittelijamme aloittaa logosuunnittelun ja lähettää sinulle ensimmäisen version logosta viimeistään kahden päivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Tarvitsetko muutoksia työhösi? Ei hätää, sillä voit esittää muutoksia työhösi niin kauan että olet tyytyväinen eikä tästä tule mitään yllätyskustannuksia muutostöistä.

3. Maksa tilaamasi logo vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen siihen!

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Helppoa ja riskitöntä! Jos jostain syystä emme onnistu toteuttamaan haluamaasi logoa, sinun ei tarvitse maksaa mitään!


Esimerkkejä tekemistämme logoista:

Tässä on vain pieni kattaus logoista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 


Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:

Alkava yrityksemme tarvitsi graafikon apua logon viimeistelyssä ja tarvitsimme oikeat tiedostomuodot paino- ja nettikäyttöön. Olemme hyvin tyytyväisiä logon lopputulokseen ja erinomaiseen palveluun. Suosittelen Grafiikkatehdasta muillekin.
Henri Helppikangas
Olen tilannut Grafiikkatehtaalta useamman työn. Iloisuus työntekemisessä on hämmästyttänyt minua. Projektit ovat kehittyneet ja valmistuneet hyvän tähtitaivaan alla. Keskustelun toimivuus on ollut kiitettävää, vaikka toimimme kaukana toisistamme. Aikatauluissa on pysytty, jälki on ammattitaitoista ja hinnoittelu kohtuullista.
Tilasin grafiikkatehtaalta logon yritykselleni. Prosessissa kaikki sujui hyvin ja ripeästi alusta loppuun. Sain ensitietojen jälkeen muutaman logoehdokkaan tarkistettavakseni, joista lähdettiin sitten muokkaamaan yhdessä minulle parasta mahdollista tuotosta.

Lopputuloksena sain erittäin laadukkaan logon yritykselleni eikä rahallisesti tullut yllätyksiä – hinta oli kiinteä huolimatta useista viilauspyynnöistäni. Ensimmäisestä ehdotuksesta valmiiseen logoon kului muutama arkipäivä. Olin varsin tyytyväinen Grafiikkatehtaan ja graafikon palveluun. Kiitos Grafiikkatehdas!
Joni Marjoniemi
Marjoniemi coaching
Vertailin eri logon tekijöitä ja Grafiikkatehdas erottautui edukseen. Selkeät nettisivut, hyvä portfolio, hinta-laatusuhde ja helppo yhteydenotto saivat vakuutettua että tilaan logon Grafiikkatehtaan kautta.

Ideastani saatiin kiinni todella näppärästi ja sain helposti laitettua toivekuvia yms. Muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen sain jo ensimmäiset logovedokset, jotka löivät ällikällä! Pienten fiksausten jälkeen fiksasimme vielä värimaailmaa ja lopputuloksena oli nopeasti parempi logo kuin olisin koskaan osannut odottaa!

Suosittelen lämpimästi - hinta-laatusuhde on parempi kuin mahtava, tilaaminen on helppoa ja nopeaa, kommunikointi tekijän kanssa on helppoa ja kaikki sujuu kuin itsestään!

Eveliina Jurmu
Kissan kanssa
Tilasimme tuoreelle yrityksellemme logon Grafiikkatehtaalta. Meidät vakuutti Grafiikkatehtaan selkeät nettisivut ja yrityksen aiemmin suunnittelemat logot. Logosuunnittelijan kanssa yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja saimme ensimmäiset ehdotukset todella nopealla aikataululla.

Logoehdotuksista löysimme heti meille sopivan ja pienellä muokkauksella siitä tuli yrityksellemme täydellinen. Logoon olemme erittäin tyytyväisiä ja saimme siitä useita erilaisia muotoja, joita voimme käyttää eri tarkoituksiin. Voimme lämpimästi suositella Grafiikkatehdasta ja olemme niin tehneetkin jo.
Olavi Klasila
SUKO
Etsin tulevalle kirjasarjalleni kirjalogoa. Etsiessäni mahdollisia vaihtoehtoja, törmäsin Grafiikkatehtaaseen. Lähestyminen, projektin aloitus ja ohjeistus Grafiikkatehtaan puolelta oli hyvin asiallista ja ammattimaista.

Heidän graafisen suunnittelijan kanssa työskentely oli todella selkeää, läpinäkyvää ja joustavaa. Toiveista lähdettiin liikkeelle ja lopullinen lopputulos yllätti.

Olen todella tyytyväinen Grafiikkatehtaan palveluun! Ja varmasti lähestyn heitä vielä tulevaisuudessa mahdollisten kirjaprojektien tiimoilta.
Sam N. Helen
Kirjailija
Etsimme yrityksellemme logon tekijää. Vertailimme aluksi monia vaihtoehtoja ja päädyimme valitsemaan Grafiikkatehtaan, koska olimme kuulleet heistä positiivista palautetta ja heidän hintatasonsa oli sopiva. Lisäksi meidät vakuutti Grafiikkatehtaan tyytyväisyystakuu, eli lasku lähetettiin vasta, kun olimme tyytyväisiä logoon. Tämä teki tilaamisesta riskitöntä ja helppoa.

Logon suunnitteluprosessi eteni kuin unelma. Kommunikaatio onnistui helposti sähköpostitse. Annoimme aluksi muutaman yksinkertaisen ohjeen siitä, millaista logoa halusimme, ja sen jälkeen saimme muutamia ehdotuksia logosta.

Olimme heti samalla aaltopituudella graafikon kanssa ja saimme melkein heti sellaisen logon, kuin halusimme. Logoehdotus vaati vain hieman hienosäätöä, jotta saimme täydellisen logon. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, ja monet ovatkin kehuneet logoamme. Suosittelemme ehdottomasti logon tilaamista Grafiikkatehtaan kautta!
Martin Miller
Miller Infra
Etsin firmalle logon tekijää Googlesta ja törmäsin Grafiikkatehtaan logosuunnittelu palveluun. Päädyin valitsemaan heidät, koska logon suunnittelu onnistuisi heidän kautta nopeasti ja joustavasti, ainakin näin he lupasivat nettisivuilla. Myös hinta oli sopiva.

Tämä ei ollut huhupuhetta ja sain sellaisen logon kuin halusin. Arvostan etenkin, sitä että viesteihin vastattiin nopeasti ja pystyin esittämään muutoksia helposti logoon. Olen positiivisesti yllättänyt lopputuloksesta! Tästä jäi hyvä maku suuhun ja suosittelen Grafiikkatehdasta myös muillekin.
Henri Ronkainen
Vuokraykköset

Logon suunnittelu paketit

Pronssi

2 logoehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika

Hopea

4 logoehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika
Suosituin!

Kulta

6 logoehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Logoehdotus tarkoittaa sitä, että teemme logostasi useamman ehdotuksen valitsemasi paketin mukaan. Jos esimerkiksi tilamassasi paketissa on 4 logoehdotusta, niin teemme logostasi 4 eri versiota ja voit valita niistä yhden, johon teemme rajattomasti muutoksia, niin että olet tyytyväinen ja logo on valmis.

Muutostöistä ei tule mitään lisäkustannuksia. Hinta on aina etukäteen tiedossa ja se näkyy tarjouksessa.

Voit lähettää kaikki muutospyyntösi graafikolle sähköpostitse ja työstämme logoa, niin kauan että olet tyytyväinen siihen.

Saat ensimmäisen version logosta kahden arkipäivän sisällä. Riippuen siitä, että kuinka paljon tarvitset muutoksia, niin yhden logon suunnittelu ideasta valmiiksi voi kestää parista päivästä yhteen viikkoon.

Työn tilaaja elikkä sinä omistat 100% kaikki oikeudet logoon

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun tilaat logon meidän sivuston kautta, niin työstämme sitä niin kauan että olet tyytyväinen.

Kun olet tyytyväinen logoon, niin lähetämme sinulle vasta silloin laskun ja saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Jos jostain syystä emme onnistu miellyttämään sinua, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Kun olet tyytyväinen logoosi, niin kyselemme sinulta tarkemmat laskutustiedot ja lähetämme sinulle laskun. Saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Pyydä tarjous logon suunnittelusta

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.