Tietoa - Miksi Grafiikkatehdas on perustettu?

 

Monella pk-yrityksellä ei ole varaa palkata omaa graafikkoa, vaikka ammattimaisen grafiikan tarve on yhä lisääntynyt uusien sosiaalisten median alustojen myötä.

Nykyajan markkinoinnissa on ensisijaisen tärkeää, että yrityksen brändi erottuu edukseen muista kilpailijoista ja kaikki markkinointimateriaalit näyttävät laadukkailta!

Useimmiten jos lähdet tilaamaan grafiikkaa ns. perinteisiltä mainostoimistoilta, niin joku simppelikin työ voi maksaa satoja euroja puhumattakaan lisäkustannuksista.

Tähän haluamme tuoda muutoksen Grafiikkatehtaalla!

Me Grafiikkatehtaalla haluamme tehdä grafiikan tilaamisen helpoksi ilman että joudut maksamaan maltaita. Meidän kautta kun tilaat graafista suunnittelua, niin tiedät aina etukäteen mitä tilaamasi työ maksaa eikä siihen tule mitään yllätyskustannuksia. 

Lisäksi meillä on 100% -rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön. Simppeliä ja riskitöntä!

Meidän palvelu on täysin virtuaalinen ja olemme hioneet omia prosesseja, että voimme tarjota grafiikkaa asiakkaillemme edullisesti ja ennen kaikkea nopeasti. 

Voit laittaa meille viestiä klikkaamalla tästä