Graafinen suunnittelu Jyväskylä

 

Toteutamme graafista suunnittelua Jyväskylässä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä onnistuu kaikenlainen graafinen suunnittelu digiin ja printtiin: yritysilmeen suunnittelu, logon suunnittelu, käyntikortin suunnittelu, mainokset, painotuotteet ja taitto.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat töitä meiltä, niin tiedät jo etukäteen mitä tilaamasi grafiikka maksaa ja emme veloita mitään yllätyskustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version työstäsi valmiiksi 2 arkipäivän sisällä, jotta sinun ei tarvitse odotella pitkään.​

100% Laatutakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin laatutakuun palvelulle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Etsinnässä graafinen suunnittelija tai graafikko Jyväskylässä?

Graafinen suunnittelu – visuaalinen tyyli ja ilme on nykyaikana erittäin tärkeää kaikenlaisessa markkinoinnissa. Brändin värit, muodot, sommittelu ja fontit kertovat kaikki omaa tarinaansa. Osaamaton henkilö tekee niistä helposti sekoituksen, joka lähinnä hämmentää asiakkaita. Meidän tuottamamme graafisen suunnittelun ratkaisut miellyttävät silmää, kaappaavat huomion ja kertovat kaiken olennaisen informaation.

Tuotamme monipuolista graafista suunnitelua Jyväskylässä – esimerkiksi yrityksen logosuunnittelu, brändin värimaailma, ikkunateippaukset, tapahtuman juliste, käyntikortit jneNäin voit tilata helposti kauttamme graafista suunnittelua

1. Pyydä tarjous haluamastasi grafiikasta tai tee tilaus suoraan nettisivuilta.

Mikä tahansa graafisen suunnittelun pyyntö sinulla onkaan, niin voimme sen toteuttaa. Tutustu referensseihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin hiomme tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Voit myös tehdä tilauksen suoraan nettisivuilta valmiiksi tuotteistetuista paketeista.

2. Kun olet tilannut työn, graafinen suunnittelija lähettää sinulle ensimmäisen version työstäsi viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Graafikko aloittaa pyytämäsi työn ja lähettää sinulle ensimmäisen version työstä viimeistään kahden arkipäivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Tarvitsetko muutoksia työhösi? Ei hätää, sillä voit yhdellä samalla hinnalla esittää muutoksia työhösi, niin kauan että olet tyytyväinen. Ei mitään yllätyskustannuksia muutostöistä!

3. Maksa tilaamasi työ vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen siihen!

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Helppoa ja riskitöntä!

Graafisen suunnittelun palvelut Jyväskylä:

Tässä vain pieni kattaus siitä, mitä kaikkea voimme toteuttaa Jyväskylässä. 

Logot

Käyntikortit

Yritysilmeet ja kotisivut

Jos tarvitset jotain muuta grafiikkaa, niin voit jättää tarjouspyynnön klikkaamalla tästä

Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kysyä tarkemman tarjouksen? Jätä viestisi tästä ja olemme yhteydessä sinuun yhden arkipäivän sisällä.


    Nimi (pakollinen)


    Sähköposti (pakollinen)


    Puhelinnumero (pakollinen)


    Viesti