Tilaa käyntikortin suunnittelu nopeasti ja helposti
100% tyytyväisyystakuulla!

Asiakkaitamme:

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat töitä meiltä, tiedät jo etukäteen, kuinka paljon tilaamasi grafiikka maksaa, emmekä veloita lisäkustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version työstäsi valmiiksi 2 arkipäivän sisällä, jotta saat käyntikortin mahdollisimman pian käyttöösi.

100% Tyytyväisyystakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun palvelulle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Tarvitsetko käyntikortin yrityksellesi?

Käyntikortti on erinomainen työkalu verkostoitumiseen ja uusien liiketoimintakontaktien luomiseen. Se on helppo jakaa ja voi auttaa pitämään yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Huonosti suunnitellut tai liian tavanomaiset käyntikortit eivät erotu edukseen ja voivat antaa yrityksestä epäammattimaisen kuvan.

Meidän suunnittelemat käyntikortit eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös erottuvat, kiinnittävät huomion ja viestivät oleellisen informaation heti ensimmäisellä silmäyksellä.  

Hanki ammattilaisen suunnittelema käyntikortin suunnittelu edullisesti kauttamme. Säästät aikaa ja rahaa.

 HOX! Huomaathan, että kauttamme saat vain käyntikortin ulkoasun suunnittelun. Voit hankkia suunnittelemamme käyntikortin painatuksen toisaalta ja voimme suositella sinulle myös hyviä painotaloja tarvittaessa.

Käyntikortin suunnittelu on näin yksinkertaista:

1. Mene sivun alareunaan ja jätä tarjouspyyntö.

Voit tilata kauttamme käyntikortit eri käyttötarkoituksiin, kuten yrityksille, joukkueille, tapahtumiin ja muihin tarpeisiin. Jätä tarjouspyntö sivun alareunasta. Meillä on läpinäkyvä hinnoittelu ja emme veloita mitään ylimääräistä muutostöistä. Se mikä luvataan hinnaksi, on ja pysyy!

2. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, alamme suunnittelemaan käyntikorttiasi ja lähetämme sinulle ensimmäisen version viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Graafikkomme aloittaa käyntikorttisi suunnittelun ja lähettää sinulle ensimmäisen vedoksen viimeistään kahden päivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Tarvitsetko muutoksia työhösi? Ei huolta, voit esittää muutoksia työhösi niin kauan että olet tyytyväinen, eikä tästä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

3. Maksat vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen.

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Tiedät siis heti tilauksen teon yhteydessä laskun summan ja voit luottaa siihen, että olet tyytyväinen saamaasi käyntikortin suunnitelmaan. Helppoa ja riskitöntä!Esimerkkejä tekemistämme käyntikorteista:

Tässä on vain pieni kattaus käyntikorttien suunnitelmista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 


Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:

Olen tilannut Grafiikkatehtaalta useamman työn. Iloisuus työntekemisessä on hämmästyttänyt minua. Projektit ovat kehittyneet ja valmistuneet hyvän tähtitaivaan alla. Keskustelun toimivuus on ollut kiitettävää, vaikka toimimme kaukana toisistamme. Aikatauluissa on pysytty, jälki on ammattitaitoista ja hinnoittelu kohtuullista.

Käyntikortin suunnittelu paketit

Pronssi

2 ehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika

Hopea

4 ehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika
Suosituin!

Kulta

6 ehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaikaYleisimmin kysytyt kysymykset

Ehdotus tarkoittaa sitä, että teemme käyntikortistasi useamman ehdotuksen valitsemasi paketin mukaan. Jos esimerkiksi tilamassasi paketissa on 2 ehdotusta, niin teemme käyntikortistasi 2 eri versiota ja voit valita niistä yhden, johon teemme rajattomasti muutoksia, kunnes olet tyytyväinen.

Käyntikorttiin tarvitset vähintään nämä tiedot: henkilön nimi, yrityksen nimi, yhteystiedot ja yrityksen logo. Lisäksi käyntikortissa voi jakaa muita tärkeitä tietoja kuten esimerkiksi yrityksen kotisivut tai sosiaalisen median tilit.

Muutostöistä ei tule mitään lisäkustannuksia. Hinta on aina etukäteen tiedossa ja se näkyy tarjouksessa.

Voit lähettää kaikki muutospyyntösi graafikolle sähköpostitse ja työstämme käyntikorttiasi, niin kauan että olet tyytyväinen siihen.

Saat ensimmäisen version käyntikortistasi 2 arkipäivän kuluessa. Riippuen tarvittavista muutoksista, käyntikortin suunnitteluprosessi voi kestää parista päivästä jopa yhteen viikkoon.

Työn tilaaja elikkä sinä omistat 100% kaikki oikeudet käyntikorttiin.

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun tilaat käyntikortin suunnittelun meidän sivuston kautta, niin työstämme sitä niin kauan että olet tyytyväinen.

Kun olet tyytyväinen käyntikorttiin, niin lähetämme sinulle vasta silloin laskun ja saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Jos jostain syystä emme onnistu miellyttämään sinua, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Kun olet tyytyväinen käyntikorttiin, niin kyselemme sinulta tarkemmat laskutustiedot ja lähetämme sinulle laskun. Saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Voit hankkia jokaiselle työntekijälle henkilökohtaisilla tiedoilla olevan käyntikortin edulliseen  lisähintaan. Voit määritellä työntekijöiden määrän tarjousvaiheessa.

Ei sisälly. Voit tilata kauttamme vain käyntikortin ulkoasun suunnittelun. Voimme  kuitenkin suositella sinulle hyviä painotaloja tarvittaessa.

Suunnittelemme perinteisen kokoisia käyntikortteja. Eli käyntikortin standardi koko on 90 x 50 mm. Ilmoita lisätiedoissa, jos tahdot eri kokoisen käyntikortin.

Pyydä tarjous käyntikortin suunnittelusta

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.