Tilaa yritysilmeen suunnittelu yritykselle nopeasti ja helposti 100% tyytyväisyystakuulla

Asiakkaitamme:

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat yritysilmeen meiltä, niin tiedät jo etukäteen mitä tilauksesi maksaa ja emme veloita mitään yllätyskustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version yritysilmeestäsi valmiiksi viikon sisällä, jotta saat sen käyttöösi mahdollisimman pian!

100% Tyytyväisyystakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun palvelulle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Tarvitsetko yritysilmeen yritykselle?

Yhtenäinen yritysilme on erittäin tärkeää nykyaikaisessa markkinoinnissa. Kun käytät yhtenäistä visuaalista ilmettä, yrityksestäsi tulee ammattimaisempi vaikutelma, sekä yrityksesi on helpommin tunnistettava.

Ilman asiantuntevaa apua logo, käyntikortit ja sosiaalisen median kansikuvat voivat olla sekavia ja epäselviä. Mutta tilaamalla yritysilmeen suunnittelun meiltä, saat visuaalisen ilmeen, joka näyttää hyvältä ja kertoo nopeasti kaiken, mitä yrityksestäsi tarvitsee tietää.

 Toteutamme yritysilmeen suunnittelua asiakkaiden tarpeiden mukaan.  Yritysilmeeseen kuuluvat logo, käyntikortin suunnittelu ja sosiaalisen median kansikuva. Näiden yhtenäisellä yhdistelmällä erotut eduksesi kilpailijoista! 

Yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu lähtee laadukkaasta logosta, jonka jälkeen suunnitellaan selkeä yritykselle sopiva käyntikortti sekä sosiaalisen median kansikuva. Suunnittelemme logon ensin täysin valmiiksi, jonka jälkeen teemme käyntikortit ja sosiaalisen median kansikuvan, koska ne tarvitsevat logoa.

 

Yritysilmeen tilaaminen on näin yksinkertaista:

1. Mene sivun alalaitaan ja jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyntö sivun alareunasta. Meillä on läpinäkyvä hinnoittelu ja emme veloita mitään ylimääräistä muutostöistä. Se mikä luvataan hinnaksi, on ja pysyy!

2. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme suunnittelun ja lähetämme sinulle valmiin yritysilmeen viikon sisällä.

Suunnittelijamme aloittaa yritysilmeen suunnittelun logosta ja lähettää sinulle ensimmäisen version logosta mahdollisimman nopeasti. Tarvitsetko muutoksia työhösi? Ei hätää, sillä voit esittää muutoksia työhösi niin kauan että olet tyytyväinen eikä tästä tule mitään yllätyskustannuksia muutostöistä.

3. Maksa tilaamasi yritysilme vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen siihen!

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Helppoa ja riskitöntä! Jos jostain syystä emme onnistu toteuttamaan haluamaasi yritysilmettä, sinun ei tarvitse maksaa mitään!


Esimerkkejä suunnittelemistamme yritysilmeistä:

Tässä on vain pieni kattaus töistä, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 


Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:

Alkava yrityksemme tarvitsi graafikon apua logon viimeistelyssä ja tarvitsimme oikeat tiedostomuodot paino- ja nettikäyttöön. Olemme hyvin tyytyväisiä logon lopputulokseen ja erinomaiseen palveluun. Suosittelen Grafiikkatehdasta muillekin.
Henri Helppikangas
Olen tilannut Grafiikkatehtaalta useamman työn. Iloisuus työntekemisessä on hämmästyttänyt minua. Projektit ovat kehittyneet ja valmistuneet hyvän tähtitaivaan alla. Keskustelun toimivuus on ollut kiitettävää, vaikka toimimme kaukana toisistamme. Aikatauluissa on pysytty, jälki on ammattitaitoista ja hinnoittelu kohtuullista.
Tilasin grafiikkatehtaalta logon yritykselleni. Prosessissa kaikki sujui hyvin ja ripeästi alusta loppuun. Sain ensitietojen jälkeen muutaman logoehdokkaan tarkistettavakseni, joista lähdettiin sitten muokkaamaan yhdessä minulle parasta mahdollista tuotosta.

Lopputuloksena sain erittäin laadukkaan logon yritykselleni eikä rahallisesti tullut yllätyksiä – hinta oli kiinteä huolimatta useista viilauspyynnöistäni. Ensimmäisestä ehdotuksesta valmiiseen logoon kului muutama arkipäivä. Olin varsin tyytyväinen Grafiikkatehtaan ja graafikon palveluun. Kiitos Grafiikkatehdas!
Joni Marjoniemi
Marjoniemi coaching
Vertailin eri logon tekijöitä ja Grafiikkatehdas erottautui edukseen. Selkeät nettisivut, hyvä portfolio, hinta-laatusuhde ja helppo yhteydenotto saivat vakuutettua että tilaan logon Grafiikkatehtaan kautta.

Ideastani saatiin kiinni todella näppärästi ja sain helposti laitettua toivekuvia yms. Muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen sain jo ensimmäiset logovedokset, jotka löivät ällikällä! Pienten fiksausten jälkeen fiksasimme vielä värimaailmaa ja lopputuloksena oli nopeasti parempi logo kuin olisin koskaan osannut odottaa!

Suosittelen lämpimästi - hinta-laatusuhde on parempi kuin mahtava, tilaaminen on helppoa ja nopeaa, kommunikointi tekijän kanssa on helppoa ja kaikki sujuu kuin itsestään!

Eveliina Jurmu
Kissan kanssa
Tilasimme tuoreelle yrityksellemme logon Grafiikkatehtaalta. Meidät vakuutti Grafiikkatehtaan selkeät nettisivut ja yrityksen aiemmin suunnittelemat logot. Logosuunnittelijan kanssa yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja saimme ensimmäiset ehdotukset todella nopealla aikataululla.

Logoehdotuksista löysimme heti meille sopivan ja pienellä muokkauksella siitä tuli yrityksellemme täydellinen. Logoon olemme erittäin tyytyväisiä ja saimme siitä useita erilaisia muotoja, joita voimme käyttää eri tarkoituksiin. Voimme lämpimästi suositella Grafiikkatehdasta ja olemme niin tehneetkin jo.
Olavi Klasila
SUKO
Etsin tulevalle kirjasarjalleni kirjalogoa. Etsiessäni mahdollisia vaihtoehtoja, törmäsin Grafiikkatehtaaseen. Lähestyminen, projektin aloitus ja ohjeistus Grafiikkatehtaan puolelta oli hyvin asiallista ja ammattimaista.

Heidän graafisen suunnittelijan kanssa työskentely oli todella selkeää, läpinäkyvää ja joustavaa. Toiveista lähdettiin liikkeelle ja lopullinen lopputulos yllätti.

Olen todella tyytyväinen Grafiikkatehtaan palveluun! Ja varmasti lähestyn heitä vielä tulevaisuudessa mahdollisten kirjaprojektien tiimoilta.
Sam N. Helen
Kirjailija
Etsimme yrityksellemme logon tekijää. Vertailimme aluksi monia vaihtoehtoja ja päädyimme valitsemaan Grafiikkatehtaan, koska olimme kuulleet heistä positiivista palautetta ja heidän hintatasonsa oli sopiva. Lisäksi meidät vakuutti Grafiikkatehtaan tyytyväisyystakuu, eli lasku lähetettiin vasta, kun olimme tyytyväisiä logoon. Tämä teki tilaamisesta riskitöntä ja helppoa.

Logon suunnitteluprosessi eteni kuin unelma. Kommunikaatio onnistui helposti sähköpostitse. Annoimme aluksi muutaman yksinkertaisen ohjeen siitä, millaista logoa halusimme, ja sen jälkeen saimme muutamia ehdotuksia logosta.

Olimme heti samalla aaltopituudella graafikon kanssa ja saimme melkein heti sellaisen logon, kuin halusimme. Logoehdotus vaati vain hieman hienosäätöä, jotta saimme täydellisen logon. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, ja monet ovatkin kehuneet logoamme. Suosittelemme ehdottomasti logon tilaamista Grafiikkatehtaan kautta!
Martin Miller
Miller Infra
Etsin firmalle logon tekijää Googlesta ja törmäsin Grafiikkatehtaan logosuunnittelu palveluun. Päädyin valitsemaan heidät, koska logon suunnittelu onnistuisi heidän kautta nopeasti ja joustavasti, ainakin näin he lupasivat nettisivuilla. Myös hinta oli sopiva.

Tämä ei ollut huhupuhetta ja sain sellaisen logon kuin halusin. Arvostan etenkin, sitä että viesteihin vastattiin nopeasti ja pystyin esittämään muutoksia helposti logoon. Olen positiivisesti yllättänyt lopputuloksesta! Tästä jäi hyvä maku suuhun ja suosittelen Grafiikkatehdasta myös muillekin.
Henri Ronkainen
Vuokraykköset

Yritysilmeen suunnittelu paketit

Pronssi

2 ehdotusta jokaisesta
 • logo, käyntikortti, kansikuva
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 7 Päivän toimitusaika

Hopea

4 ehdotusta jokaisesta
 • logo, käyntikortti, kansikuva
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 7 Päivän toimitusaika
Suosituin!

Kulta

6 ehdotusta jokaisesta
 • logo, käyntikortti, kansikuva
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 7 Päivän toimitusaika

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Ehdotus tarkoittaa sitä, että teemme yritysilmeestäsi useamman ehdotuksen valitsemasi paketin mukaan. Jos esimerkiksi tilamassasi paketissa on 6 ehdotusta, niin teemme 6 eri versiota logosta, 6 eri versiota käyntikortista ja 6 eri versiota sosiaalisen median bannerista ja voit valita jokaisesta yhden, johon teemme rajattomasti muutoksia, niin kauan että olet tyytyväinen lopputulokseen! 

Yritysilmeen suunnittelu lähtee aina ensiksi logosta, koska sitä tarvitsee käyntikorttiin ja kansikuvaan. Viimeistelemme siis ensiksi logon valmiiksi, jonka jälkeen teemme käyntikortit ja sitten viimeiseksi sosiaalisen median kansikuvan.

Muutostöistä ei tule mitään lisäkustannuksia. Hinta on aina etukäteen tiedossa ja se näkyy tarjouksessa.

Voit lähettää kaikki muutospyyntösi graafikolle sähköpostitse ja teemme muutoksia kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.

Saat ensimmäiset versiot logosta muutaman päivän sisällä. Viimeistelemme ensiksi logon valmiiksi, jonka jälkeen aloitamme käyntikortin ja kansikuvan suunnittelun. Koko yritysilmeen suunnittelu kestää yhdestä viikosta kahteen viikkoon riippuen siitä, että kuinka paljon tarvitset muutoksia.

Työn tilaaja elikkä sinä omistat 100% kaikki oikeudet.

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun tilaat yritysilmeen sivustomme kautta, niin työstämme sitä niin kauan että olet tyytyväinen.

Kun olet tyytyväinen visuaaliseen ilmeeseen, niin lähetämme sinulle vasta silloin laskun ja saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Jos jostain syystä emme onnistu miellyttämään sinua, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, niin kyselemme sinulta tarkemmat laskutustiedot ja lähetämme sinulle laskun. Saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Painetut tuotteet eivät tule yritysilmeen mukana. Annamme kuitenkin halutessasi sinulle painotuotteita tekevän yhteistyökumppanimme tarjouksen käyntikortin painatuksesta.

Pyydä tarjous yritysilmeen suunnittelusta

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.