Tilaa sosiaalisen median kansikuvan suunnittelu nopeasti ja helposti
100% tyytyväisyystakuulla!

Asiakkaitamme:

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tilaat töitä meiltä, tiedät jo etukäteen, kuinka paljon tilaamasi grafiikka maksaa, emmekä veloita lisäkustannuksia muutostöistä!

Nopea toimitusaika

Teemme ensimmäisen version työstäsi valmiiksi 2 arkipäivän sisällä, jotta saat valitsemasi kansikuvan mahdollisimman pian käyttöösi.

100% Tyytyväisyystakuu

Annamme sinulle täyden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun palvelulle. Lähetämme laskun työstä vasta sitten, kun olet tyytyväinen työhön.

Tarvitsetko kansikuvan yrityksesi Facebookiin, Linkediniin tai muuhun sosiaaliseen mediaan?

Sosiaalisen median kansikuvan helpottaa yrityksesi tunnettavuutta sosiaalisessa mediassa. Harmoninen kokonaisuus luo kuvaa laadukkaasta ja ammattimaisesta yrityksestä, joten ei kannata jättää sosiaalisen median yhtenäistä ilmettä hyödyntämättä.

Teemme selkeät ja hyvännäköiset kansikuvat muun muassa Facebookin, LinkedIniin ja Youtubeen. Voit helposti tilata valitsemasi sosiaalisen median kansikuvan sivun alaosasta.

Tiesithän, että Facebookin ”cover photo” on yksi ensimmäisistä asioista, jonka ihmiset näkevät vieraillessaan Facebook-sivullasi, joten juuri siksi on hyvin tärkeää antaa paras mahdollinen ensivaikutelma.

Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme luovat täydelliset sosiaalisen median kansikuvat, jotka lisäävät brändisi näkyvyyttä verkossa!

Hanki nyt sosiaalisen median kansikuva edullisesti kauttamme. Säästät aikaa ja rahaa.

 

Kansikuvan tilaaminen on näin yksinkertaista:

1. Mene sivun alareunaan ja pyydä tarjous.

Voit tilata kauttamme laadukkaan kansikuvan joko Facebookiin, Youtubeen tai LinkedIniin. Jätä tarjouspyntö sivun alareunasta. Meillä on läpinäkyvä hinnoittelu ja emme veloita mitään ylimääräistä muutostöistä. Se mikä luvataan hinnaksi, on ja pysyy!

2. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, graafikko aloittaa kansikuvan suunnittelun ja saat ensimmäisen version viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Graafikkomme aloittaa kansikuvan suunnittelun ja lähettää sinulle ensimmäisen vedoksen viimeistään kahden päivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Jos tarvitset muutoksia työhön, voit esittää muutoksia siihen niin kauan että olet tyytyväinen. Parasta on ettei tästä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia sinulle!

3. Maksat vasta sitten, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen.

Lähetämme laskun työstä vasta sitten kun olet 100% tyytyväinen siihen. Tiedät siis heti tilauksen teon yhteydessä laskun summan ja voit luottaa siihen, että olet tyytyväinen sinulle suunniteltuun kansikuvaan. Helppoa ja riskitöntä!


Esimerkkejä tekemistämme kansikuvista:

Tässä on vain pieni kattaus suunnitelmista, mitä olemme toteuttaneet asiakkaillamme 


Lue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:

Olen tilannut Grafiikkatehtaalta useamman työn. Iloisuus työntekemisessä on hämmästyttänyt minua. Projektit ovat kehittyneet ja valmistuneet hyvän tähtitaivaan alla. Keskustelun toimivuus on ollut kiitettävää, vaikka toimimme kaukana toisistamme. Aikatauluissa on pysytty, jälki on ammattitaitoista ja hinnoittelu kohtuullista.

Kansikuvan suunnittelu paketit

Pronssi

2 ehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika

Hopea

4 ehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika
Suosituin!

Kulta

6 ehdotusta
  • Rajattomasti muutospyyntöjä
  • 100% Tyytyväisyystakuu
  • 2 Päivän toimitusaika

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Ehdotus tarkoittaa sitä, että teemme valitsemaasi sosiaalisen mediaan useamman kansikuvaehdotuksen valitsemasi paketin mukaan. Jos esimerkiksi tilaamassasi paketissa on 2 ehdotusta, niin teemme kansikuvasta 2 eri versiota ja voit valita niistä yhden, johon teemme rajattomasti muutoksia, kunnes olet tyytyväinen.

Teemme standardi kokoiset kansikuvat, jotka ovat jokaisella sosiaalisen median alustalla hiukan erikokoiset. Facebookin kansikuvan koko on 820×360 px. LinkedInin kansikuvan koko on 1128×191 px ja Youtube-kanavan taustakuvan koko on 2048×1152 px.

Muutostöistä ei tule mitään lisäkustannuksia. Lopullinen hinta on aina etukäteen tiedossa ja se näkyy tarjouksessa.

Voit lähettää kaikki muutospyyntösi graafikolle sähköpostitse ja työstämme kansikuvaa, niin kauan että olet tyytyväinen siihen.

Saat ensimmäisen version kansikuvastasi 2 arkipäivän kuluessa. Riippuen tarvittavista muutoksista,  suunnitteluprosessi voi kestää parista päivästä jopa yhteen viikkoon.

Työn tilaaja elikkä sinä omistat 100% kaikki oikeudet kansikuvaan.

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun tilaat kansikuvan suunnittelun meidän sivuston kautta, niin työstämme sitä niin kauan että olet tyytyväinen.

Kun olet tyytyväinen kansikuvaan, niin lähetämme sinulle vasta silloin laskun ja saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Jos jostain syystä emme onnistu miellyttämään sinua, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Kun olet tyytyväinen kansikuvaasi, niin kyselemme sinulta tarkemmat laskutustiedot ja lähetämme sinulle laskun. Saat työn käyttöösi, kun olet maksanut laskun.

Voit hankkia toiseen sosiaaliseen mediaan alustaan sopivan kansikuvan 10€+alv lisähintaan. Eli jos tarvitset kansikuvat sekä LinkedIniin että Facebookiin, niin voit tilata molemmat kätevästi samalla lomakkeella. Emme suunnittele erilaisia kansikuvia eri alustoihin, vaan muokkaamme ensisijaisesta kansikuvasta sopivan, niin että se skaalautuu valitsemiisi sosiaalisen median alustoihin.

Pyydä tarjous kansikuvan suunnittelusta

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.