Graafista suunnittelua helposti ja nopeasti kiinteällä kuukausihinnalla ilman yllätyskustannuksia

Asiakkaitamme:

Jatkuvasti grafiikkaa

Tarvitsetko jatkuvasti joko printtimainoksia, mainosbannereita, some-kuvia, esitteitä tai jotain muuta grafiikkaa? Jos vastaus on kyllä, niin palvelumme sopii sinulle täydellisesti.

Nopea toimitusaika

Ketterä tiimimme hoitaa kaikki tarpeesi salamannopeudella. Saat ensimmäisen luonnoksen työstäsi mahdollisesti jo päivässä. Lisäksi teemme rajattomat muutokset työhösi, niin että saat haluamasi lopputuloksen.

Kiinteä kuukausihinta

Kiinteällä kuukausimaksulla voit tilata helposti kaikki tarvitsemasi työt! Ei yllätyskustannuksia eikä pitkiä sopimuksia. Enää sinun ei tarvitse palkata omaa graafikkoa.

Tarvitsetko jatkuvasti grafiikkaa yritykselle?

Graafinen suunnittelu – visuaalinen tyyli ja ilme on nykyaikana erittäin tärkeää kaikenlaisessa markkinoinnissa. Graafisen suunnittelun värit, muoto, sommittelu ja fontit kertovat kaikki omaa tarinaansa.

 Osaamaton henkilö tekee niistä helposti sekoituksen, joka lähinnä hämmentää asiakkaita. Meidän tuottamamme grafiikka miellyttää silmää, kaappaa huomion ja kertoo kaiken olennaisen informaation.

 Grafiikan tilaaminen ei tarvitse olla enää vaikeaa! Toteutamme kaikki graafiset työt yhdellä kuukausimaksulla ilman, että sinun tarvitsee palkata omaa graafista suunnittelijaa

 

Näin voit tilata helposti kauttamme graafista suunnittelua

1. Liity mukaan palveluun ja lähetä kaikki graafisen suunnittelun pyyntösi sinulle osoitetulle graafikolle

Kun otat palvelun käyttöön, sinulle osoitetaan oma henkilökohtainen graafikko. Palvelun kuukausimaksuun kuuluu, se että voit lähettää etänä hänelle kaikki pienehköt graafisen suunnittelun tarpeesi, kuten esitteet, Facebook-mainoskuvat, Instagram-mainoskuvat, kuvat blogiin, printtimainokset, digitaaliset mainokset, pienet kuvankäsittelyt, käyntikortit tai mitä tahansa sinulla tulee mieleenkään. Ja graafikkomme voi myös mielellään ehdottaa kehitettäviä asioita teille! Huomioithan, että kuukausihintainen palvelu ei sisällä laajoja töitä kuten logoja, animaatioita, copywriter-palveluita, vaativaa layout-suunnittelua tai nettisivuja.

2. Henkilökohtainen graafikkosi aloittaa toteuttamaan pyyntöjäsi ja lähettää sinulle valmiin grafiikan viimeistään kahden päivän sisällä

Suunnittelijamme aloittaa pyytämäsi työn ja lähettää sinulle ensimmäisen version työstä viimeistään kahden päivän sisällä. Yleensä jo aiemmin. Tarvitsetko muutoksia työhösi tai muuta grafiikkaa? Ei hätää, sillä voit esittää muutoksia työhösi niin kauan että olet tyytyväinen ja tilata myös muita töitä yhdellä kuukausimaksulla ilman yllätyskustannuksia. Ainoa rajoitus on se, että teemme yhden työn kerralla valmiiksi ennen kuin alamme työstämään seuraavaa. Stressitöntä ja helppoa!

3. Ota tekemämme grafiikka käyttöön ja keskity oleelliseen!

Anna ammattilaisten hoitaa kaikki graafisen suunnittelun tarpeesi, jolloin sinulla vapautuu aikaa keskittyä oleelliseen. Opitte myös näkemään muuallakin yrityksessänne kohteita, joita graafisen suunnittelun avulla voi parantaa. Palvelun avulla toteutusprosessi on helppoa ja tiedätte kustannukset jo etukäteen.Palvelun hinta

Jos palkkaisit oman graafisen suunnittelijan, niin se maksaisi sinulle jo useamman tonnin plus kaikki työantajan kulut. Tai jos tilaat töitä freelancerilta, niin jo yksi työ voi maksaa yli 500€ muutospyynnöillä.

Meidän kautta saat henkilökohtaisen graafikon helposti ilman sitoumuksia ja kiinteällä kuukausimaksulla.

* Ainoa rajoitus on se, että teemme yhden työn kerralla valmiiksi ennen kuin alamme työstämään seuraavaa.

Perus

490 + Alv 24%
 • 5 työtä
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 2 Päivän toimitusaika

Super

990 + Alv 24%
 • 10 työtä
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 2 Päivän toimitusaika
Suosituin!

Rajaton

1990 + Alv 24%
 • Rajattomasti töitä
 • Rajattomasti muutospyyntöjä
 • 100% Tyytyväisyystakuu
 • 2 Päivän toimitusaikaLue tästä mitä asiakkaat ovat mieltä palvelusta:Tutustu tästä asiakkaillemme tekemäämme grafiikkaan:

Käyntikortit

käyntikortin suunnittelu

käyntikortin suunnittelu

Kirjojen ja oppaiden kannet

 

Muu grafiikkaYleisimmin kysytyt kysymykset

Voit tilata meiltä esimerkiksi:

 • Esitteet
 • Facebook kuvat ja bannerit
 • Instagram mainoskuvat
 • Kuvat blogiin
 • Printtimainokset
 • Digitaaliset mainokset
 • Pienet kuvankäsittelyt
 • Käyntikortit

Jne. mitä tahansa sinulla tulee mieleenkään. Jos et löydä sopivaa työtä listasta, niin laita meille viestiä sivun alareunasta ja vastaamme voimmeko auttaa sinua.

HOX! Emme tee mitään vaativia töitä kuten logoja, animaatioita, copywriter-palveluita, vaativaa layout-suunnittelua tai nettisivuja. Voimme suositella sinulle yrityksiä, jos tarvitset näitä palveluja

Jos arvostat aikaasi ja tarvitset 5 tai enemmän graafisen suunnittelun työtä kuukaudessa, niin olemme täydellinen sinulle ja palvelumme maksaa sinulle moninkertaisesti takaisin!

Kyllä, palvelu on kiinteähintainen ja mitään yllätyskustannuksia ei tule. Muutoksista ei tule myöskään mitään lisäkuluja. Muista, että olemme vasta sitten tyytyväisiä, kun sinä olet 🙂

Pidä kuitenkin mielessä, että teemme yhden työn kerralla valmiiksi ennen kuin alamme työstämään seuraavaa.

Rajattomalla paketilla voit tilata, niin monta työtä kuukauden aikana kuin haluat.

Pidä kuitenkin mielessä, että teemme yhden työn kerralla valmiiksi ennen kuin alamme työstämään seuraavaa.

Lähetät meille vain sähköpostia. Se on niin yksinkertaista!

Kun olet kirjautunut palveluun, saat lisätietoja mitä sinun tulee ottaa huomioon. Haluamme tehdä palvelusta mahdollisimman helppokäyttöisen sinulle

Yleensä tämä riippuu pyynnöstä. Mitä enemmän tietoja sitä parempi. Olisi hyvä jos voisit kertoa ainakin seuraavat tiedot

 • Koko ja tiedostomuoto viimeistelylle työlle
 • Esimerkkejä vastaavista töistä
 • Suositellut tyylit ja värit (jos vihaat esim punaista väriä, kerro siitä meille)
 • Missä valmista työtä käytetään ( printti vai digitaalinen?)
 • Kaikki tarpeelliset linkit ja ohjeet ( esim yrityksesi facebook-sivu, nettisivu ja brändikirja)

Toimitusaikamme on yleensä 1-2 arkipäivää ( yleensä nopeampi). Voit lähettää pyyntöjä joka arkipäivä klo 8-16 välillä.

Lisäksi kun opimme yrityksesi tavoille, niin pyyntöjen käsittely nopeutuu, kun tiedämme minkälaisesta tyylistä tykkäät.

Sinä omistat sen. Voit olla varma, että omistat 100% sen mitä suunnittelemme sinulle.

Voit irtisanoa palvelun milloin tahansa ja et sitoudu pitkiin sopimuksiin!


Testaa palvelua riskittä

Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja pääset tilamaan grafiikkaa heti.

Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun! Jos et ole tyytyväinen grafiikkaan, niin maksamme kaikki rahasi takaisin. Ota siis nyt yhteyttä ja kokeile palvelua riskittä.

Kirjoita viestikenttään, että mistä palvelupaketista olet kiinnostunut (PERUS: 5 työtä 490€+alv, SUPER: 10 työtä 990€+alv, RAJATON: rajattomasti töitä 1990€+alv)

[contact-form-7 id="4667" title="Gaas palvelu kokeilu"]